Kuhinja “Goranka”

U stanu Bojanić napravili smo uređenje interijera. Radilo se o klasičnoj adaptaciji gdje su postojeće instalacije izmjenjene, zidovi gletani i obojani te postavljen novi parket uz ostale uobičajene radove.
Ovdje smo također izradili kuhinju po mjeri. Zanimljivost je da kuhinja nema gornjih elemenata, već je njihovu ulogu preuzeo ugradbeni ormar kojega nažalost ne vidite na slikama :(, bar ne u cijelosti. Također, ugrađeni sudoper je keramički, što je pomalo neuobičajeno.
Kuhinju kao stilsku cjelinu nažalost razbijaju postojeći hladnjak i perilica, al’ hej, ponekad je potrebno napraviti pokoji kompromis zbog uštede.
Obratite pažnju na podne pločice i prijelaz na parket. Goranka ima osebujan stil 🙂

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Kupatilo “Trapo”

Zadnje kupatilo koje smo odradili je u stanu obitelji Trapo u Splitu. Radilo se o adaptaciji postojećega stana koji je bio u relativno derutnome stanju.
Kako možete vidjeti u donjoj galeriji slika, ugrađen je novi podžbukni vodokotlić firme “Geberit” da bi se dobilo malo više prostora u samome kupatilu. Dovodne i odvodne instalacije su u potpunosti zamjenjene novima, a električne upotpunjene uz dodavanje novih vodova za bojler i ventilator.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone